BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Boeuf Bourguignon (fara Vin)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Boeuf Bourguignon (fara Vin)   Vin Noi 27, 2009 8:37 pm

-1 kil de carne de vita
- un pumn doua de sunca
- 3 morcovi
- o ceapa si o echalota (ceapa de apa)
- o cutie de ciuperci 250 gr
- 2 bucatele de usturoi
- eventual 2 linguri de faina
daca vreti sa o faceti cu vin,
puneti 2/3 dintr-o sticla
eu am pus o supica de legume cu 2 lingurite de borsh magic,
la mine unele ingrediente au disparut din poze, mare minune,
am tot facut si sters intre timp din ele si am ramas cu astea, se intampla.
Preparare:


Deci daca nu vreti sa fierbeti 3 ore la ea va sfatuiesc sa folositi
o oala sub presiune, in care puneti un pic de ulei de masline si apoi
caliti carnea un pic, o scoateti si puneti ceapa la calit in zeama care
s-a scurs din carne, apoi puneti sunca, si lasati un piculet asa,
adaugati morcovii si ciupercile, amestecati bine si apoi carnea de
vita.

Dupa ce le amestecati si le condimentati cu sare, piper, puneti foi de
dafin eventual, si acoperiti cu zeama (sau cu vin ) si puneti capacul
la oala sub presiune si lasati la foc foarte mic, aproximativ 1.30-2
ore.

Daca nu vreti sa puneti la oala sub presiune ( cucta ) o puteti baga la cuptor, da acolo o sa aiba nevoie cam de 3 ore.

Carnea la final o sa devina foarteeeee frageda si sfaramicioasa.
Asta este un fel doar ( si cred cel mai rapid ) de a face boeuf
bourguignon, sunt si altele mai complicate si cu alte ingrediente.





Mentiuni:


Se poate servi cu cartofi natur sau cu, cus-cus, sau cu ce doriti.
Timp Preparare: 2 h
30 '

Complexitate: medie




Imagini Preparare:



























Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Boeuf Bourguignon (fara Vin)
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: