BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Budinca cu Spanac si Carne Tocata

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Budinca cu Spanac si Carne Tocata   Vin Noi 27, 2009 8:42 pm

pentru 6 persoane:

- 600 gr cartofi fierti,
- 500 gr spanac fiert si tocat,
- 2-3 cartofi,
- 1 ceapa,
- 2 morcovi fierti,
- 500 gr carne tocata (eu am folosit piept de pui si curcan),
- 200 gr de bulion,
- felii de branza topita (se poate folosi orice de branza rasa),
- 100 ml ulei,
- sare, piper, dafin (dupa gust)

Preparare:


Se toaca ceapa si se inmoaie putin in 50 ml ulei, apoi se adauga
carnea tocata, iar dupa 2 minute se pune bulionul, sare, piper, praf de
foi de dafin (dupa gust).

Jumatate din cantitatea de cartofii fierti se sfarama cu o furculita si
se pun un in tava care va fi introdusa in cuptor si unde s-a pus uleiul
ramas, apoi se pune al doilea strat de carnea tocata, al treilea de
spanacul fiert, se pun cartofii ramasi. La final se acoera totul cu
feliile de branza topita si se orneaza cu felii de morcovi fierti.

Se da la cuptorul incalzit la 180 grade C pana se gratineaza branza.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa




Imagini Preparare:












Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Budinca cu Spanac si Carne Tocata
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: