BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Carnati de casa - Kolbasz

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Carnati de casa - Kolbasz   Vin Noi 27, 2009 8:46 pm

cca 10 kg carne porc mai grasa (daca carnea nu e grasa la 10 kg adaugam cca 3-4 kg grasime)
usturoi,
boia,
piper macinat ,
sare
mate subtiri
Preparare:


Carnea o macinam cu masina de tocat avand ciurul mai mare (marimea Cool.

Intr-o craticioara punem cca 1/2 litru apa sa se infierbinte si punem
in el cca 200 gr sare sa se topeasca , adaugam tot aici piper macinat
cca. 20gr, si boia cam 3 maini bune si omogenizam totul.

Se toarna peste carnea tocata si se framanta bine, se adauga usturoi
pisat dupa gustul fiecaruia si se framanta in continuare. Se mai
potriveste de sare, piper daca mai e nevoie si se umple apoi cu
carnatarul in intestine.

Se inteapa pe alocuri cu un ac sa nu crape intestinul, se rasuceste din
juma in juma de metru si se aseaza pe scandurase mai inguste si se pun
la zvantat la rece pana a doua zi.

A doua zi se pun carnatii la afumat in afumatoare.



Mentiuni:


Se pot servi prajiti ori neafumati ori afumati cu pasta de hrean si maioneza sau cu mustar.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa




Imagini Preparare:
















Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Carnati de casa - Kolbasz
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: