BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Dovlecei umpluti II

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Dovlecei umpluti II   Vin Noi 27, 2009 8:56 pm

4 dovlecei
0.5 kg carne tocata porc
o ceapa medie tocata
un morcov ras pe razatoarea mica
o cescutza de orez
150 ml suc de rosii
sare si piper
marar si patrunjel tocat
smantana pt. servit

Preparare:


Se spala si se taie dovleceii pe jumatate. Se pune ceapa si morcovul
la calit intr-o lingura de ulei pentru numai cateva minute. Orezul se
spala in multe ape pana curge apa curata din el si se lasa sa se umfle
in apa fierbinte cca 10 min.

Se amesteca carnea, ceapa, morcovul si orezul si se adauga sare si
piper dupa gust. Se pune si verdeata (de care eu am uitat de data
asta). Se curata mijlocul la dovlecei si se umple cu amestecul de
carne. Se asaza dovleceii in tava unsa cu putin ulei si se toarna peste
ei sucul de rosii diluat cu o cana de apa.

Se pun la cuptor acoperiti pentru 30 minute la foc mediu, apoi se
descopera si se lasa inca 30-40 minute. Se mai stropesc din cand in
cand cu sosul din tava ca sa nu se usuce.

Se servesc cu smantana.

Timp Preparare: 1 h
20 '

Complexitate: redusa




Imagini Preparare:














Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Dovlecei umpluti II
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: