BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Andive cu Jambon

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Andive cu Jambon   Vin Noi 27, 2009 8:29 pm

Ingrediente:



8 andive mijlocii ori 4 mari pe care le taiati in 2
8 felii de jambon (sunca de Praga merge foarte bine)
Branza rasa (facultativ)
Unt
sare
piper
nucusoara
Lapte
3-4 linguri de faina
Puteti inlocui faina cu amidon de porumb sau cartof
O felie de lamaie
Preparare:


Fierbeti andivele in apa cu sare si o felie de lamaie. Cand sunt
fierte (incercati cu un cutit ascutit), puneti la scurs, e bine sa nu
fie imbibate cu apa.

Ungeti cu unt o tava de cuptor adanca sau un vas termorezistent. Fiecare andiva se ruleaza in jambon si se aseaza in tava.

Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si
lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul se adauga faina, se
amesteca bine cu un tel si treptat se pune laptele caldut se lasa sa se
intareasca amestecand ca sa nu se prinda de vas. La final se pune
nucusoara.

Se varsa sosul peste andive, se presoara branza rasa, se da la cuptor ~10-15 min.

Pofta buna!





Mentiuni:


Se serveste cu orez natur sau cu cartodi fierti.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa




Imagini Preparare:










































Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Andive cu Jambon
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: