BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Anghemaht de pui

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Anghemaht de pui   Vin Noi 27, 2009 8:30 pm

Ingrediente:





1 pui, 1 lingura unt, 1 lingurita faina, 1 lamaie, sarePreparare:


Puiul curatat si spalat se taie bucati, se asaza intr-o cratita
impreuna cu sarea si se toarna apa ca sa acopere bucatile. Se lasa sa
fiarba 15 min. apoi se spumeaza.
Se prajeste faina in unt pina incepe sa se ingalbeneasca, se stinge cu
o ceasca din zeama in care a fiert puiul, se adauga sarea, bucatile de
pui si lamiia curatata de coaja si taiata felii.
Se lasa sa fiarba la foc mic 5-10 minute.
Sosul trebuie sa fie subtire, de aceea daca este nevoie se mai adauga zeama de pui.
Timp Preparare: 1 h

Complexitate: redusa
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Anghemaht de pui
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: