BuN VeniT
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Arancine -Retete Culinare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 43
Data de înscriere : 27/11/2009

MesajSubiect: Arancine -Retete Culinare   Vin Noi 27, 2009 8:33 pm

Ingrediente:











-1 kg orez;
-800 g carne tocata;
-500 g mazare;
-100 g parmigian (sau branza rasa,
reteta originala foloseste branza de capra);
- 2-3 mozarelle (sau branza care se topeste)
-500 g pesmet;
-4 oua;
-1 cutiuta concentrat de rosii;
-1 pahar vin alb;
-1 ceapa;
-2-3 catei usturoi:
-busuioc;

Preparare:


Se rumenesc ceapa si usturoiul, tocate marunt, in putin ulei. Se
adauga carnea tocata si se mesteca in continuu ca sa nu se faca o
singura bucata. Cand scade apa pe care o lasa carnea, se adauga vinul
alb si se lasa sa se evapore.

Concentratul de rosii se dilueaza cu apa calduta si se adauga peste,
pana se acopera carnea. Se sareaza, se pipereaza, si se parfumeaza cu
busuioc, lasandu-se sa se gateasca aproximativ jumatate de ora.

Se adauga mazarea si se mai lasa inca 20 minute la foc potrivit.
Compozitia obtinuta trebuie sa fie densa. Surplusul de "suc'' se
strecoara si se pune deoparte.

Se fierbe orezul (al dente), se spala si se lasa la racit. Odata racit
se unesc 2 oua intregi, sare (eu am folosit vegeta), piper, surplusul
de suc strecurat sau o lingura de bulion si branza rasa, sau daca
aveti, parmezanul.

Se fac bulgari de orez umpluti cu bucati de mozarella si compozitia din carne. Se da prin ou batut, iar mai apoi prin pesmet.
Se frig in mult ulei, pana ce primesc o culoare aurie.




Mentiuni:


Se servesc calde.
Timp Preparare: 1 h
30 '

Complexitate: medie




Imagini Preparare:


























Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://maramuresul.forum2.biz
 
Arancine -Retete Culinare
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Bun Venit :: Reteta Ta Online :: Mancaruri cu carne-
Mergi direct la: